Aktiviti

Sedia Berkhidmat

          Pengurusan Teratur Menjamin Kepuasan Anggota                     Kecekapan Pengurusan Membantu Anggota                     Pengeluaran Zakat Sepanjang Masa                     Pelbagai Kemudahan Dan Perkhidmatan

AKTIVITI-AKTIVITI YANG TELAH BERJALAN LANCAR SEPANJANG PENGELIBATAN SEMUA PIHAK. AHAMDULILLAH..

” Majlis Ramah Mesra di antara Koperasi Pelabuhan Johor dan Ketua Pegawai Eksekutif serta Pegawai-pegawai Kanan Johor Port Berhad. Berlangsung pada hari Jumaat dan bertempat di Amansari Hotel & Resort Residence, Bandar Seri Alam, Masai, Johor jam 8.00 Malam ”

” Penyampaian zakat koperasi di SMK Taman Rinting 2 pada 26hb June 2016 jam 2.30 petang. Disampaikan oleh YB Ahli Parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abd. Samad ”

” Penyampaian zakat koperasi di jalan Gelam Taman Rinting pada 2hb July 2016 jam 5.30 petang. Disampaikan oleh YB Ahli Parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abd. Samad ”

” Penyampaian zakat koperasi di SK Taman Chaya Masai Pasir Gudang. Disampaikan oleh Tn Hj. Ramadan Sain Juruaudit Koperasi pada 28hb June 2016 jam 10.00 pagi ”

” Program zakat koperasi di bilik gerakan Umno Cawangan Chaya Bahru bagi penduduk Kg. Sentosa Felda Chaya Bahru pada 23hb June 2016 jam 11.00 pagi ”

” Penyampaian Zakat Koperasi di Baitul Magrifah No.2 Jalan Padi Ria 4, Bandar Baru Uda pada 25hb June 2016 jam 6.00 petang ”

” Program zakat koperasi di surau Al Falah Jalan Geharu Taman Rinting pada 24hb June 2016 jam 6.00 petang ”

” Penyampaian Zakat Koperasi oleh Tn Hj Abdul Razak Yaacob Pengerusi Koperasi di Persatuan Penduduk Taman Cendana blok 43 Pasir Gudang dan program moreh pada 24hb June 2016 jam 10.00 malam ”

” Program masak bubur lambuk anjuran Port Safety and Security Department Johor Port dan Koperasi Pelabuhan Johor Berhad pada 30hb June 2016 jam 9.00 pagi. Gambar Ahli Lembaga Pengarah Koperasi En Othman Che Ros dan juruaudit koperasi Tn Hj Ramadan Sain turut mengacau bubur lambuk ”

” Program bubur lambuk dan penyampaian zakat koperasi di KRT Perjiranan 8 Pasir Gudang pd 25hb June 2016 jam 3.00 petang. Turut hadir ahli parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abdul Samad. Pengerusi Koperasi Tn Hj Abdul Razak Yaacob menyampaikan sumbangan bagi pihak koperasi ”

” Program Semarak Ramadhan dan pemberian zakat koperasi di Dewan Perjiranan 9 Taman Air Biru Pasir Gudang pada 1hb July 2016 jam 6.00 petang. Anjuran Pertubuhan Kebajikan Jati Merah. Penyampaian disempurnakan oleh En Mohd Hassan Mumpahat, Setiausaha Koperasi ”

” Saudara Hussein Embi Ahli Lembaga Pengarah Koperasi turut hadir di majlis anjuran alumni 4B ”

” Ahli Lembaga Pengarah Koperasi Tn Hj Maarof Abas (tengah) dan En Shamsonahar (kiri) turut sama hadir di majlis bacaan Yassin dan tahlil kepada allahyarham Tn Hj Tukiman Mis, Timbalan Pengerusi Koperasi yang telah kembali ke rahmatullah pada pagi Isnin 11hb July 2016. Jenazah telah disembahyangkan di Masjid Taman Sri Skudai dan jenazah telah selamat dikebumikan di perkuburan Bukit Aliff Tampoi jam 12.00 tengahari. Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah s.w.t. dan ditempatkan bersama orang-orang yang soleh. Al-Fatihah “

Copyright Reserved @ www.koopjb.com

247total visits,1visits today