Aktiviti

Panyampaian zakat dari pihak Koperasi Pelabuhan Johor Berhad turut dihadiri oleh YB Ahli Parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abd. Samad dan Tn Hj Abdul Razak Yaacob selaku Pengerusi Koperasi serta ahli-ahli koperasi yang dikasihi                    Terima kasih
" Penyampaian zakat koperasi di SMK Taman Rinting 2 pada 26hb June 2016 jam 2.30 petang. Disampaikan oleh YB Ahli Parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abd. Samad "
" Penyampaian zakat koperasi di jalan Gelam Taman Rinting pada 2hb July 2016 jam 5.30 petang. Disampaikan oleh YB Ahli Parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abd. Samad "
" Penyampaian zakat koperasi di SK Taman Chaya Masai Pasir Gudang. Disampaikan oleh Tn Hj. Ramadan Sain Juruaudit Koperasi pada 28hb June 2016 jam 10.00 pagi "
" Program zakat koperasi di bilik gerakan Umno Cawangan Chaya Bahru bagi penduduk Kg. Sentosa Felda Chaya Bahru pada 23hb June 2016 jam 11.00 pagi "
" Penyampaian Zakat Koperasi di Baitul Magrifah No.2 Jalan Padi Ria 4, Bandar Baru Uda pada 25hb June 2016 jam 6.00 petang "
" Program zakat koperasi di surau Al Falah Jalan Geharu Taman Rinting pada 24hb June 2016 jam 6.00 petang "
" Penyampaian Zakat Koperasi oleh Tn Hj Abdul Razak Yaacob Pengerusi Koperasi di Persatuan Penduduk Taman Cendana blok 43 Pasir Gudang dan program moreh pada 24hb June 2016 jam 10.00 malam "
Program Semarak Ramadhan, Mari Memasak Bubur Lambuk dan juga Penyampaian Zakat dari pihak koperasi turut dihadiri YB Ahli Parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abd. Samad dan En Mohd Hassan Mumpahat selaku Setiausaha Koperasi, En Othman Che Ros serta Tn Hj Ramadan                    Terima kasih
" Program masak bubur lambuk anjuran Port Safety and Security Department Johor Port dan Koperasi Pelabuhan Johor Berhad pada 30hb June 2016 jam 9.00 pagi. Gambar Ahli Lembaga Pengarah Koperasi En Othman Che Ros dan juruaudit koperasi Tn Hj Ramadan Sain turut mengacau bubur lambuk "
" Program bubur lambuk dan penyampaian zakat koperasi di KRT Perjiranan 8 Pasir Gudang pd 25hb June 2016 jam 3.00 petang. Turut hadir ahli parlimen Pasir Gudang Pn Hajah Normala Abdul Samad. Pengerusi Koperasi Tn Hj Abdul Razak Yaacob menyampaikan sumbangan bagi pihak koperasi "
" Program Semarak Ramadhan dan pemberian zakat koperasi di Dewan Perjiranan 9 Taman Air Biru Pasir Gudang pada 1hb July 2016 jam 6.00 petang. Anjuran Pertubuhan Kebajikan Jati Merah. Penyampaian disempurnakan oleh En Mohd Hassan Mumpahat, Setiausaha Koperasi "
Majlis Anjuran Alumni 4B dan majlis Bacaan Yassin dan Tahlil kepada allahyarham Tn Hj Tukiman Mis, Timbalan Pengerusi Koperasi yang telah kembali ke rahmatullah turut hadir Ahli Lembaga Pengarah Koperasi Tn Hj Maarof Abas dan En Shamsonahar dan En Hussein Embi                    Terima kasih
" Saudara Hussein Embi Ahli Lembaga Pengarah Koperasi turut hadir di majlis anjuran alumni 4B "
" Ahli Lembaga Pengarah Koperasi Tn Hj Maarof Abas (tengah) dan En Shamsonahar (kiri) turut sama hadir di majlis bacaan Yassin dan tahlil kepada allahyarham Tn Hj Tukiman Mis, Timbalan Pengerusi Koperasi yang telah kembali ke rahmatullah pada pagi Isnin 11hb July 2016. Jenazah telah disembahyangkan di Masjid Taman Sri Skudai dan jenazah telah selamat dikebumikan di perkuburan Bukit Aliff Tampoi jam 12.00 tengahari. Semoga rohnya dicucuri rahmat Allah s.w.t. dan ditempatkan bersama orang-orang yang soleh. Al-Fatihah "
                                                                                                              

          Hubungi kami melalui komputer atau mobile     Isikan maklumat dibawah     Kami akan membalas kepada email anda     Terima kasih

Nama (perlu) 

Email (perlu) 

Subjek  

File PDF  

Kakitangan Pejabat
Puan Saadiah ( Pengurus )
Puan Nur Atiqah Azmal
En Ismail

Juruaudit Dalaman
En Aman bin Yusof
Tn Hj Yaakob Mohd Ali
En Zulhairudin Ahmad
 

Alamat dan No Telefon
No.14, Jalan 10/17,
Perkedaian Perjiranan 8,
81700 Pasir Gudang,
Johor.

 Tel: 07-251 0819
 Fax: 07-251 7714
 Email: admin@koopjb.com
Copyright Reserved @ www.koopjb.com